Vi bruger cookies til at se hvor mange der besøger sitet, hvor mange sider du kigger på, og hvor du kommer fra.
Vi bruger også cookies til at fatsholde dit valgte sprog når du hopper fra side til side.
Ingen personlige informationer, og vi kan ikke se om du har kigget på kattevideoer eller amatørgynækologiske sider før og efter du har besøgt os.
Meget kort forklaret betyder GDPR at du har ret til at blive glemt.
Hvis du ønsker at vi sletter alle dine kontaktinformationer, så gør vi det uden snik-snak og sure miner.
Du skal blot kontakte os på telefon eller mail som du finder længst nede på siden.
Ingredienser
150 g smør, stuetemperatur
100 g sukker
100 g brun farin
1 æg
200 g hvedemel
1 tsk bagepulver
0,50 tsk vaniljesukker
0,50 tsk flagesalt
130 g hasselnødder
130 g mørk chokolade, grofthakket
Fremgangsmåde
Pisk smør, sukker og farin, til det er luftigt, og pisk derefter ægget i.
Bland hvedemel, bagepulver, vaniljesukker og salt sammen, sigt det i dejen og rør det godt sammen.
Rist hasselnødderne på en tør varm pande, til hinderne begynder at sprække. Kom hasselnødderne i et rent klæde og brug det til at gnubbe alle hinderne af. Hak derefter hasselnødderne groft
Hak de ristede hasselnødder og vend dem godt rundt i dejen sammen med chokoladen.
Form runde kugler på størrelse med en lille golfbold og sæt dem med god afstand mellem hinanden på to bageplader med bagepapir. Giv kagerne et lille tryk, så de flader en smule ud.
Bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 13-15 minutter, til de er gyldne, men stadig lidt bløde i midten.
Lad dem køle lidt af på bagepladen, inden de sættes på en bagerist.